Uw all-round schilder.

Onderhoud, renovatie, restauratie en nieuwbouw.

EW voorziet in een noodzakelijke behoefte, namelijk het onderhoud van uw meest kostbare bezit. De woning of het bedrijfspand verdient aandacht. Wij denken graag met u mee, geven advies en onderhouden o.a. het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand. Alle voorkomende ondergronden, houtwerk, steen, beton, metaal of kunststof, de expertise is aanwezig.

Onze disciplines zijn: onderhoud, renovatie, restauratie en nieuwbouw. Kortom all-round.

Binnenshuis kunt u zeer diverse vormen van afwerkingen van ons verwachten. Een kleuradvies aan de hand van uw huidige interieur of eventueel uw compleet nieuwe interieur is geheel vrijblijvend en gratis.

Wij hebben het gevoel, de kennis en ervaring in huis, om middels kleur uw interieur geheel op uw wensen af te stemmen. Binnenschilderwerk is onderdeel van een wezenlijke emotie, namelijk uw welbevinden in uw huis. Het gevoel van thuis komen, daar waar je je prettig voelt.

Bel vrijblijvend, of vraag een gratis offerte aan via het contactformulier.
Schilderwerk is het visitekaartje van uw woning. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, het straalt ook vertrouwen uit dat de woning met zorg en liefde wordt bewoond. Bovendien zorgt goed en deugdelijk onderhoud voor minder negatieve financiële verassingen.

Indien u overweegt de woning in delen te laten schilderen, heeft u de mogelijkheid uw uitgavenpatroon te beheersen. In dat geval maken wij samen met u een stappenplan.

Schilder- en afwerking

Wij verzorgen totaalonderhoud en voor interieur en exterieur. Binnenschilderwerk, behangwerk
pleisterwerk, buitenschilderwerk
timmerwerk/ houtrot-herstelwerk
Wij denken graag met u mee bij een facelift van uw woning of bedrijfspand aan de binnen- en/of buitenzijde.U kunt van ons dan ook kleuradviezen op maat verwachten.

Informeer naar de mogelijkheden en ontvang gratis een prijsopgave.

Onderhoud

Wij onderhouden huizen van particulieren, woningen van Verenigingen van Eigenaren, bedrijfspanden en utiliteitsbouw.

Wij leveren buitenschilderwerk in de vorm van totaalonderhoud, renovatie, restauratie, nieuwbouw en alle voorkomende binnen-schilderwerkzaamheden. Wij verzorgen tevens de benodigde klimvoorzieningen zoals steigers, hoogwerkers en hangbruggen.

Naast het schilderwerk voorzien wij ook in timmerwerkzaamheden en stukadoorswerk. Onze kracht bestaat uit duidelijke communicatie, heldere afspraken en het naleven van planningen.

Informeer naar de mogelijkheden en ontvang gratis een prijsopgave.

V.V.E.

De woning, een kostbaar bezit van de mens. In uw geval gedeeld met uw buren/ medebewoners,  samengevoegd in de vereniniging van eigenaren. U bundelt uw krachten niet voor niets. Het gezamelijke bezit dient goed beheert te worden om duurzaamheid te creeren, waardoor de waarde van uw woning niet daalt of stagneert maar stijgt.

Dit houdt in dat u het pand in optimale conditie wenst te houden. Hiermee reduceert u hoge herstel kosten en verlengd u de onderhoudsintervallen.

Bij ons bent u in goede (vakkundige) handen. De totale aanpak omvat het adviseren en inspecteren van de te schilderen bouwdelen, eventueel in samenwerking met onze leveranciers, teneinde een duurzaam verfsysteem voor uw woning te kunnen adviseren.  Deze verfystemen zullen dan door onze vakmensen op proffesionele wijze uitgevoerd worden. U bent bij ons gegarandeert van goed, helder en vakkundig overleg en daardoor van een duurzaam en wenselijk resultaat.

Informeer naar de mogelijkheden en ontvang een gratis offerte.

Vrijblijvende offerte aanvraag

Mail ons via onderstaande button en wij nemen contact met u op. U kunt foto's als bijlage meesturen

Contact

Energieweg  29
1271 EC Huizen
Nederland

0355235073
info@ewschilders.nl